Læsetid: 1 min.

Fly stormet på grund af terrorfrygt

27. september 2008

Et fly fra det hollandske selskab KLM blev i går morges blevet stormet af tysk politi i Kölns lufthavn. Aktionen var rettet mod to mænd, der begge mistænkes for at have forbindelser til en al-Qaeda-relateret terrorgruppe. De to mænd - den ene somalier, den anden tysk statsborger med somalisk baggrund - var om bord på flyet med Amsterdam som destination, da de blev anholdt af politiet, fortæller talsmand for politiet i Köln. Tysk politi indikerer, at de to mænd har efterladt sedler i deres lejlighed, hvor de erklærer sig parat til at dø i hellig krig. Begge har været under politiets opsyn i flere måneder.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu