Note
Læsetid: 1 min.

Indien frygter terrorbølge efter bomber

Udland
15. september 2008

Indien frygter en terrorbølge fra en militant islamistisk gruppe, som i weekenden drænte mindst 20 mennesker ved bombeeksplosioner i landets hovedstad, New Delhi. Det indiske Mujahideen, som har påtaget sig skylden for bombeeksplosionerne i hovedstaden, har sagt, at den også stod bag bombeangreb i byerne Ahmedabad og Jaipur tidligere i år. I Jaipur blev 63 mennesker dræbt i maj, og i Ahmedabad blev 45 dræbt i juli. Ved eksplosionerne i New Delhi blev op mod 40 personer såret. Eksplosionerne - antageligt fem i alt - fandt sted i tætbefærdede forretningsområder.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her