Note
Læsetid: 1 min.

Livni bejler til Likud som regeringspartner

Udland
23. september 2008

Israels kommende premierminister, Tzipi Livni, opfordrede i dag lederen af det højrenationale Likud-parti, Benjamin Netanyahu, til at gå sammen med hende i en samlingsregering. Livni, som Israels præsident, Shimon Peres, har bedt om at danne en regering, siger, at hun vil udskrive parlamentsvalg, hvis det ikke lykkes hende at samle støtte til en ny regering. Søndag gik premierminister Ehud Olmert fra Kadima-partiet som ventet af og er nu fungerende premierminister. Livni er den nye formand i Kadima.Hun havde mandag 42 dage til at få en ny regering på plads. Kikser det, ligner det nyvalg. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her