Note
Læsetid: 1 min.

Splittelse i Kadima efter Livnis sejr

Udland
20. september 2008

Israels udenrigsminister, Tzipi Livni, appellerede i går til sine partifæller i parlamentet om at udvise enhed, efter at hendes knebne sejr i et formandsopgør i Kadima-partiet har skabt kløfter i hendes politiske bagland. "Vi må handle hurtigt. Vi har ikke tid til at kævles om politik," sagde hun til sine partifæller i Kadima-partiets hovedkvarter i Tel Aviv. Mødet var det første i partitoppen, siden Livni onsdag slog den tidligere general Shaul Mofaz ved en afstemning blandt partiets medlemmer. Livni vandt valget med en meget lille overvægt. Hun fik kun 400 stemmer mere end sin modstander - eller ét procentpoint.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her