Læsetid: 1 min.

Thailands finansminister trækker sig

19. september 2008

Thailand

Thailands finansminister, Surapong Suebwonglee, valgte i går at trække sig fra sin post i den nye koalitionsregering for at koncentrere sig om de korruptionsanklager, han står konfronteret med. Surapong, som er generalsekretær i Thailands regerende Folkemagtsparti, PPP, siger, at han vil vente til domstolens afgørelse med at beslutte, om han vil fortsætte i politik. Det skriver Bangkok Post. Thailands nye premierminister, Somchai Wongsawat, opfordrede i forgårs til national forsoning for at sætte en stopper for den politiske krise, som har lammet landet, siden hans svoger, Thaksin Shinawatra, blev væltet for to år siden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu