Note
Læsetid: 1 min.

Voldsomt pres på Brown før partikongres

Udland
19. september 2008

Storbritannien

Premierminister Gordon Brown står over for et voksende oprør i sit politiske bagland, når han i weekenden tager til den årlige kongres i Storbritanniens regerende arbejderparti, Labour. En meningsmåling bekræftede i går, at arbejderpartiets popularitet er i frit fald hos vælgerne, og iagttagere siger, at Brown kommer til at kæmpe for sit job på partiets kongres i Manchester. Den seneste måling fra Ipsos MORI viser, at Det Konservative Parti ville få 28 procentpoint mere end arbejderpartiet, hvis der blev holdt valg nu, hvormed oppositionspartiet ville få over halvdelen af alle stemmer (52 procent). Labour står til at få 24 procent.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her