Læsetid: 1 min.

Den dyre mad bliver billigere

17. oktober 2008

Mens den rige del af verden har ondt i finanserne, siger 60 procent af de adspurgte i 26 lande, at stigende priser på energi og fødevarer har påvirket dem 'meget'. Ifølge en ny rapport fra den britiske udviklingsorganisation Oxfam risikerer 900 millioner mennesker i dag sult. De stigende fødevarepriser det seneste år har kastet yderligere 119 millioner mennesker ud i sult. Men der er lys for enden tunnelen for de fattigste, mener flere økonomer. Det ventes nemlig, at de lavere oliepriser, som vil følge af udsigten til en global økonomisk opbremsning, vil betyde, at prisen på de basale fødevarer vil falde igen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu