Nyhed
Læsetid: 1 min.

VIDEO: Historisk reklamefilm fra Obama

I går viste de fleste landsdækkende kanaler i USA Barack Obamas halv time lange infomercial
I går viste de fleste landsdækkende kanaler i USA Barack Obamas halv time lange infomercial
Udland
30. oktober 2008

Barack Obamas valgkamp nåede sit klimaks i går aftes amerikansk tid. En 30 minutter lang reklamefilm om og med Obama blev vist på bl.a. vist på NBC, CBS, og sågar på den konservative nyhedskanal Fox News.

Reklamefilmen handler kort fortalt om den amerikanske drøm. At alle kan blive til noget i USA, hvis de får de rette muligheder. Det er ikke mindst Obamas egen spektakulære historie, der er reflekteret i filmen.

I USA er de første vurderinger af reklamefilmen positive. En god investering, lyder responsen. Og den har bestemt ikke været billig. POLITICO vurderer, at Obamas valgkampagne har brugt mellem 4 og 5 millioner dollar på at få vist reklamen.

Se reklamen i sin fulde længde her:

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her