Note
Læsetid: 1 min.

Madoff i husarrest

Udland
19. december 2008

Wall Street-investoren, Bernard Madoff, der beskyldes for at stå bag et finansielt pyramidecirkus, blev sat i husarrest onsdag aften af en forbundsdommer i New York. Madoff skal bære elektronisk fodlænke og må kun forlade sin lejlighed, hvis myndighederne på forhånd accepterer det.

Den 70-årige Madoff har i forvejen afleveret sit pas, og de nye bestemmelser siger, at hans kone, Ruth, skal aflevere sit pas torsdag. De skrappere kautionsbestemmelser blev indført, fordi Madoff ikke kunne opfylde centrale krav i de oprindelige bestemmelser, nemlig at præsentere fire personer, der kunne støtte hans sag. Ifølge retsdokumenter kunne han kun stille op med sin kone og sin bror.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her