Læsetid: 7 min.

Hun blev voldtaget af en kunde - og blev vred på samfundet

Det blev mødt med forargelse og forundring, da et spinkelt flertal i New Zealands parlament gjorde prostitution lovligt i 2003. Nu er loven blevet evalueret, og konklusionen synes klar: Kritikkerne har fået sværere kår, mens sexarbejderne har fået bedre. Information har mødt parlamentets mest passionerede fortaler for loven, den transkønnede, voldsramte eks-prostituerede Georgina Beyer
Kriminaliteten forsvinder. Når du har myndighederne involveret, arbejdsmarkedslovgivning, ansættelseskontrakter og sexarbejdere, der melder sig ind i fagforeninger for at sikre sig bedre arbejdsforhold, så er det ikke længere så attraktivt for de kriminelle at operere i det miljø. De forsvinder ligesom flagermus.

Kriminaliteten forsvinder. Når du har myndighederne involveret, arbejdsmarkedslovgivning, ansættelseskontrakter og sexarbejdere, der melder sig ind i fagforeninger for at sikre sig bedre arbejdsforhold, så er det ikke længere så attraktivt for de kriminelle at operere i det miljø. De forsvinder ligesom flagermus.

Gitte Sofie Hansen

13. marts 2009

Med en hurtig bevægelse fører hun hånden helt op mod min hals, som om hun skal til at skære mig med en kniv. Hun stirrer ret ind i øjnene på mig. Georgina Beyer er i færd med at fortælle om en oplevelse, hun engang havde med en kunde.

Det var en lastbilchauffør, han var taget med Georgina hjem, og de var i færd med at gøre forretninger, da han pludselig trak en kniv og holdt den mod hendes hals. Fyren tændte på at se hende skrækslagen. Georgina holdt ud, mens han forlystede sig. Bagefter gik han i bad. Georgina skyndte sig at vække sin sambo, Reon, og de stillede sig klar foran badeværelset. Da lastbilchaufføren kom ud derfra, bankede de ham sønder og sammen, sparkede ham ud af lejligheden og smed ham nøgen ned af trapperne. De kastede nøglerne til hans lastbil efter ham og råbte: Now, fuck off!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu