Nyhed
Læsetid: 1 min.

Rusland imod isolation

Udland
26. juni 2009

Ruslands udenrigsminister, Sergej Lavrov, sagde ved et G8-udenrigsministermøde i går, at isolation af Iran efter dets omstridte præsidentvalg er en forkert reaktion på krisen. Lavrov insisterede på, at det internationale samfund må opretholde en dialog med Teheran, og Moskva har afvist at fordømme udviklingen i Teheran efter valget. Lavrov fremsatte udtalelsen efter et møde med udenrigsminister Franco Frattini fra Italien. Ved det tredages møde vil krisen i Iran stå øverst på dagsordenen. Italien har sagt, at det vil arbejde for en fælles erklæring, der fordømmer volden efter præsidentvalget. Dokumentet skal dog understrege, at valgprocedurer er Irans eget interne anliggende. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her