Læsetid: 1 min.

Nyt pres på økonomiminister om Roskilde Bank-krak

Nye oplysninger presser økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (K) i sagen om den krakkede Roskilde Bank, skriver Ritzau. Økonomi- og Erhvervsministeriets departementschef Michael Dithmer, blev allerede i sommeren 2007 informeret om, at Finanstilsynet meget usædvanligt havde indkaldt den nye ledelse i Roskilde Bank om problemerne i banken
27. november 2009

Nye oplysninger presser økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (K) i sagen om den krakkede Roskilde Bank, skriver Ritzau. Økonomi- og Erhvervsministeriets departementschef Michael Dithmer, blev allerede i sommeren 2007 informeret om, at Finanstilsynet meget usædvanligt havde indkaldt den nye ledelse i Roskilde Bank om problemerne i banken.

Det strider mod, at Lene Espersen for en uge siden sagde, at ministeriet og departementet ikke kendte til bankens problemer før i 2008, mener Socialdemokraternes finansordfører, Morten Bødskov. »Når man som departementschef stort set sidder lårene af sin minister, kan det så virkelig passe, at man får de her oplysninger fra et møde, som Finanstilsynet selv beskriver som et usædvanligt skridt, og ikke orienterer sin minister om det,« siger han til Ritzau. Sagen er på dagsordnen når Folketingets Finansudvalg mødes torsdag. ansp

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu