Læsetid: 1 min.

Video: 'Nu går de efter kødet'

Glenn Beck fra Fox News er forhadt og elsket for sine ekstreme budskaber. Han har længe set klimakampen som et ideologisk projekt, der skal tage friheden og jobbene fra amerikanerne, og nu vil de frelste klimakæmpere også tage Becks yndlingsspise fra ham
Udland
6. november 2009

Glenn Beck fra Fox News er forhadt og elsket for sine ekstreme budskaber. Han har længe set klimakampen som et ideologisk projekt, der skal tage friheden og jobbene fra amerikanerne, og nu vil de frelste klimakæmpere også tage Becks yndlingsspise fra ham.

Læs også artiklen om 'Amerikanske Stemmer' i klimadebatten

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

DF= "Glen Beck-Light", men stadig lige så farlig!

-hmm-

Er sandheden ikke snarere den at vi overspiser og overproducerer føde? også oksekød?

Og ja, køer prutter og danner metangas. Til gengæld spise de græs og holde derved liv i marker og enge, som (måske) endda også har plads til vandhuller (hvor der gå små løvfrøer og hygger sig) hvor der ofte er en mangfoldighed af liv.

I Danmark er det altså kød-kvæget, der er et problem. Det er malke-kvæget, dvs. det kvæg, og de køer, vi får vores ko-mælk fra. [Men dem der er sjovt nok ikke nogen, der vil have afskaffet - man kunne jo komme på kant med Dansk Landbrug...].

Mht. meatless mondays er det faktisk en rigtig god idé, og så indfør lige en dag med fisk om ugen. Præcis sådan var den katolske kirkes madplan i højmiddel-alderen (1100-1400 ca). Og folk fik dengang sund og nærende kost; ganske normalt almindelig mad fik de.

Og til de folk som tror at svinekød er klima-neutralt (eller langt billigere i CO2-regnskabet), det er det altså ikke! Det må være fordi folk tror, at svine-produktion foregår som i gamle dage; det gør det ikke. Svin produceres i dag i fabrikker hvor der er lys stort set hele tiden...(næsten da) - og med megen elektricitet pga. af alle de maskiner der er.

Mht. grøntsager, tror folk også på, at de bliver dyrket i jord. Det gør de skam heller ikke - mere. Grønt-sager, ja, sevl kartofler, bliver nu dyrket i spaghnum, får tilført de vitaminer og mineraler, de skal bruge. Og bliver dyrket under plastic hvor en masse energi bruges til at opvarme dem...