Baggrund
Læsetid: 2 min.

Jeg vil elske Johnny til jeg dør

Rielle Hunter har åbnet munden for første gang og fortæller alt til magasinet GQ om sin affære med demokraten John Edwards. Det er ømt
Rielle Hunter, John Edwards elskerinde, har nu åbenmundet og sukkersødt talt ud om sit forhold til den tidligere demokratiske præsidentkandidat.

Rielle Hunter, John Edwards elskerinde, har nu åbenmundet og sukkersødt talt ud om sit forhold til den tidligere demokratiske præsidentkandidat.

GQ Magazine

Udland
19. marts 2010

WASHINGTON DC - Som hengivne fans af bagsiden vil ihukomme, har Deres korrespondent med jævne mellemrum orienteret de tålmodige læsere om affæren mellem John Edwards - for en tid mulig demokratisk præsidentkandidat - og dennes elskerinde, Rielle Hunter - PR-kvinde, videokunstner og nu mor til John Edwards og Hunters fælles barn, toårige Frances Quinn.

Affæren oprørte USA i et godt stykke tid, dels fordi Edwards bedrog sin hustru, den kræftramte Elizabeth Edwards, men også fordi historien udspillede sig mens Edwards stadig førte valgkampagne på livet løs. Demokrater slår fortsat syv kors for sig ved tanken om, hvad der ville være sket, hvis Edwards havde vundet nomineringen og affæren derefter var kommet frem. At John McCains sejr ville have været sikker, tvivler ingen på.

Efter en absurd komedie, hvor Edwards først benægtede forholdet og derefter at være fader til Quinn - og fik en ansat i sin kampagne til at påtage sig faderskabet - afgjorde en dna-test sagen. Elizabeth Edwards anmodede om skilsmisse, og indimellem udkom flere bøger - herunder Elizabeth Edwards egen - om forløbet, hvor Rielle Hunter enslydende blev beskrevet som en »kynisk golddigger« og overfladisk narcissist, der ingen midler skyede for at komme i bukserne på den præsentable Edwards. Hunter selv har imidlertid aldrig ytret et ord om affæren.

Indtil nu - som sladderbladene altid skriver, når de har en kioskbasker på tapeter. Og det havde GQ så i denne uge, hvor Hunter giver sin version med piber og trommer. Overraskende nok er perspektivet et noget andet end det nationen hidtil er blevet præsenteret for.

Ægte kærlighed

Den trange plads på bagsiden gør det nødvendigt med en webhenvisning. Interviewet, der bærer den beskedne overskrift, »Hello, America, My Name Is Rielle Hunter« (Hej Amerika, mit navn er Rielle Hunter, red.) kan læses i sin helhed på: kortlink.dk/7knz

Her blot et par highlights fra artiklen: Hunter vil elske sin 'Johnny' til døden dem skiller. Da hun så ham for første gang følte hun en magnetisk kraft, hun aldrig før havde oplevet, og modsat den gængse version om, at Edwards er en falden mand, mener Hunter, at han er en mand, der endelig har taget et skridt opad moralens rangstige ved at forlade et 'giftigt ægteskab', hvor han levede i frygt for hidsigproppen Elizabeth, og i stedet påtage sig at være en god far for sin lille ny datter.

Det 10 sider lange interview er strengt holdt i venindestilen med soft-tonede billeder af Hunter i jeans med bar mave, et hvor hun holder den sovende datter (med ryggen til) og et på en seng iført hvid skjorte og trusser.

Ikke så snart var magasinet på gaden, før Hunter imidlertid tog afstand fra de 'ækle billeder', hvorefter GQ skyndte sig at lægge en video af fotograferingen ud på nettet. Her ser Hunter ud til at være med på det hele. Hvor tarvelig kan man være.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her