Læsetid: 4 min.

Israel deler gasmasker ud igen

Begge sider af Mellemøst-konflikten eskalerer den militaristiske tone – USA forsøger at balancere med modsatrettede meldinger – Israel føler sig svigtet af Barack Obama
Begge sider af Mellemøst-konflikten eskalerer den militaristiske tone – USA forsøger at balancere med modsatrettede meldinger – Israel føler sig svigtet af Barack Obama
3. marts 2010

BEIRUT - Efter trusler om 'hårde sanktioner' mod Iran senest i slutningen af marts, altså om tre uger, satte USA i går sanktions-processen i bak-gear, da udenrigsminister Hillary Clinton undervejs til et møde i Buenos Aires fortalte medrejsende journalister, at USA »arbejder videre i Sikkerhedsrådet, og jeg antager at det vil tage adskillige måneder.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Arash Shariar

»eksistentiel trusse« ja, i virkeligheden mangler israelerne trusser, og derfor angriber og dræber de deres nabo landes civil befolkning for deres trusser. Mens NATO og diverse andre lande er med i Irak og Afghanistan efter et par nye boxershorts, så har Israelerne ikke endnu efter så mange års søgen fundet deres trusser.

Nu er alle disse lande begyndt at tro at de har ret til at tage iranernes underbukser om det er boxershorts eller trusser. Men som den verdens politiske scene ser ud lige nu, bliver trusse tyvene nødt til at se langt efter iranernes underbukser.

Disse trusler om krig er kun fra Israels side. Jeg undre mig at Lasse præsenterer Israels krig i mellemøsten som en selvfølge. Er det virkelig kun mig der har et problem med at man ikke sætter spørgsmål under et evt. Israelsk krig?

- Arash

gad godt ha et par eksistentielle trusser...

@Arash, det er ikke kun dig. Men der er vel også en grund til at Israelerne forventer at Amerikanerne bakker dem op. Er ikke inde i historien omkring grundlæggelsen af den Israelske stat, men er ret sikker på svarene findes der.