Læsetid: 3 min.

’Hun er den kommende dronning, hun burde være fornuftig nok til at lade babserne være tildækkede’

21. september 2012

Kun et par uger efter at britiske prins Harry bogstavelig talt blev taget – og fotograferet – med bukserne nede under en ferie i Las Vegas, er nøgne kongelige kroppe igen samtaleemne nummer et i Storbritannien.

Denne gang var det den fremtidige dronning Kates topløse overkrop, der endte med at pryde en fransk magasinforside, efter at en paparazzifotograf havde lusket rundt med sin superlinse i buskene nær den ferievilla, hvor hun solbadede topløs med sin mand under en ferie.

Briterne er næsten lige så rasende som det royale par selv, der har anlagt straffesag mod magasin og fotograf. Især er de fortørnede over den franske reaktion: »Hvad er problemet? Hun er jo smuk. Ikke fed,« som en uforstående paparazzifotograf sagde til BBC.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu