Læsetid: 1 min.

Folk

12. april 2013

Heksefolk

I et hus ejet af den tidligere leder af Den Centralafrikanske Republik, Francois Bozizé, har oprørsstyrker fundet skeletterne af to menneskekroppe. Ifølge franske AFP er det ikke usandsynligt, at knoglerne stammer fra heksekunst.

Fodboldspillere

Selvom det længe lignede en lettere ufortjent sejr til Paris StGermain i onsdagens Champions League-kamp mod Barcelona, vendte det hele, da Messi blev skiftet ind efter sin ekstremt korte skadespause. Så meget kan én mand altså betyde.

Skræmte folk

På Facebook skriver Dansk Folkepartis Marie Krarup, at »vi skal turde forsvare den kristne, vestlige kultur«, og om en »hær, der stamper i det fjerne«. Det er ikke maorierne, men derimod den gode gamle »islamiske trussel«, hun henviser til.

Wagner

I dag er det 200 år siden, komponisten Richard Wagner blev født. Hvis man ikke kender hans operaer, må man i det mindste kende ham fra filmen Apocalypse Now, hvor en vietnamesisk landsby angribes til lyden af Wagners ’Valkyrieridtet’.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer