Læsetid: 1 min.

Harhoff-sagen er langt fra slut

Den danske jurist ved krigsforbryderdomstolen i Haag, Frederik Harhoff, fik i går støtte fra sine to meddommere og fra anklagemyndigheden i sagen mod Sesejl
4. september 2013

Affæren om den danske jurist Frederik Harhoff, der i sidste uge blev erklæret inhabil i forhold til at fortsætte som dommer i retssagen mod den serbiske partileder Vojislav Sesejl ved krigsforbryderdomstolen i Haag, er langt fra slut.

Harhoff gjorde for nylig formelle indsigelser imod dommerpanelets afgørelse. Heri fik han i går støtte fra sine to meddommere, der i en skrivelse protesterer over, at hverken Harhoffs redegørelse eller deres mening om sagen skal være blevet inddraget i dommerpanelets overvejelser, inden det erklærede Harhoff inhabil.

I går fik Frederik Harhoff ligeledes opbakning fra anklagemyndigheden i sagen mod Sesejl. I en skrivelse hævder anklagerne, at det ikke er bevist, at Harhoffs meninger om retsformanden Theodore Merons juridiske linje, som blev udtrykt i et privat brev offentliggjort i dagbladet BT i juni i år, skulle gøre danskeren til en partisk dommer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu