Læsetid: 1 min.

Danmark i krig - Dag 22

24. oktober 2014

Folketinget besluttede den 2. oktober 2014 at slutte sig til den amerikanskledede koalition mod Islamisk Stat (IS). Danmark støtter den væbnede aktion med syv F-16-fly og et Hercules-transportfly. Information opdaterer løbende denne spalte med oplysninger om krigen mod IS, herunder de danske flys aktioner.

USA og andre koalitionslande – det vides ikke, om Danmark var blandt – udførte mindst ni luftangreb onsdag og torsdag, skriver den amerikanske centralkommando, CENTCOM. Værnsfælles Forsvarskommando havde torsdag intet nyt om de danske fly og de medfølgende ca. 140 mand, der p.t. opholder sig på Ahmed Al Jaber-basen i Kuwait. Forsvaret i Danmark har ikke meldt noget ud om kamphandlinger i Irak, siden det udsendte en kort pressemeddelelse mandag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu