Læsetid: 1 min.

Danmark i krig - Dag 40

11. november 2014

 

Værnsfælles Forsvarskommando havde mandag ingen nye oplysninger, den ville dele med offentligheden. Det danske forsvar afviser sammen med Australien som de eneste lande i koalitionen at oplyse, hvor i Irak de bomber. Den seneste opdatering kom ud 6. november, hvor Forsvaret oplyste, at Danmark siden den første mission 16. oktober har fløjet 41 missioner og smidt i alt 39 bomber.

Henover weekenden har koalitionen udført mindst 23 angreb i Syrien og 18 i Irak. Det oplyser den amerikanske centralkommando, CENTCOM, i sin seneste pressemeddelelse. Angrebene blev i begge lande udført både med kampfly og droner. Otte af angrebene fandt sted mod olielagre sydøst for den syriske by Deir Ezzor, som Islamisk Stat ifølge CENTCOM bruger til at sælge olien videre på det sorte marked.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu