Læsetid: 2 min.

Danmark i krig - Dag 71

12. december 2014

Forsvaret udsendte i går for første gang i over to uger en mission update om bombekampagnen i Irak. Her fremgår det, at de danske fly i »den forgangne periode« – antageligt fra forrige opdatering 26. november til i går – har fløjet 19 missioner, hvor de har »kastet 14 bomber mod fjendtlige styrker, køretøjer og bygninger«. Det bringer det samlede antal kastede bomber op på 74 fordelt på i alt 93 missioner, siden de fløj første mission fra Ahmad al-Jabar-basen i Kuwait den 16. oktober. En række af missionerne i de sidste to uger har været såkaldt Close Air Support, hvor de danske piloter »har kastet bomber i forbindelse med kamphandlinger på jorden«. Målene har været »fjendtlige styrker«, men Forsvaret specificerer ikke hvilke eller hvor mange.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu