Læsetid: 1 min.

Danmark i krig - Dag 82

23. december 2014

Det er i dag 11 dage siden, at Forsvaret sidst udsendte nyt om det danske bidrag til Operation Inherent Resolve, som krigsindsatsen mod Islamisk Stat kaldes. Af opdateringen fra 12. december fremgik det, at de danske kampfly havde smidt 74 bomber på i alt 93 missioner siden den første mission 16. oktober.

Fra slagmarken

Den syriske regering under præsident Bashar al-Assad har givet grønt lys til en leverance af medicin og hospitalsforsyninger til tre områder, der hidtil har været ramt af store sundhedskriser. Det fortæller Verdenssundhedsorganisationen, WHO, til Reuters. Dermed er der sket positive fremskridt i den syriske sundhedskrise, som Information omtalte i sidste uge i denne spalte.

Der er tale om tre steder, som alle kontrolleres oprørsgrupper, herunder Aleppo, Syriens største by i den nordlige del af landet, hvor mange civile er blevet såret af blandt andet tøndebomber og klyngebomber fra det syriske luftvåben. De to andre områder er Mouadamiya, et distrikt i hovedstaden Damaskus samt den østlige del af forstaden Ghouta.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu