Nyhed
Læsetid: 1 min.

Danmark i krig - Dag 112

Ifølge Combined Joint Task Force har koalitionen i det seneste døgn udført 23 nye luftangreb mod IS-mål i Syrien og Irak
Udland
22. januar 2015

Værnfælles Forsvarskommando (VFK) havde i går ingen nye oplysninger om Danmarks deltagelse i den amerikansk-ledede væbnede aktion mod Islamisk Stat (IS) i Irak og Syrien. Ifølge den seneste opgørelse fra VFK, der blev udsendt den 20. januar, har danske fly fløjet 151 missioner og kastet 99 bomber siden den 6. oktober 2014. Forsvaret afviser fortsat at oplyse præcis, hvor og hvornår de danske fly bomber i Irak.

Ifølge Combined Joint Task Force har koalitionen i det seneste døgn udført 23 nye luftangreb mod IS-mål i Syrien og Irak. Dermed har koalitionen siden den 8. august udført i alt 1.950 luftangreb, heraf 1.068 i Irak og 882 i Syrien.

Se flere oplysninger om koalitionens angreb på temasiden www.information.dk/danmarkikrig

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her