Læsetid: 1 min.

Danmark i krig - Dag 113

Udland
23. januar 2015

 Værnfælles Forsvarskommando (VFK) havde i går ingen nye oplysninger om Danmarks deltagelse i den amerikansk-ledede væbnede aktion mod Islamisk Stat (IS) i Irak og Syrien. Ifølge den seneste opgørelse fra VFK, der blev udsendt den 20. januar, har danske fly fløjet 151 missioner og kastet 99 bomber siden den 6. oktober 2014. Forsvaret afviser fortsat at oplyse præcis, hvor og hvornår de danske fly bomber i Irak.
Ifølge Combined Joint Task Force har koalitionen i det seneste døgn udført 31 nye luftangreb mod IS-mål i Syrien og Irak. Dermed har koalitionen siden den 8. august udført i alt 1.981 luftangreb, heraf 1.089 i Irak og 892 i Syrien.

Se flere oplysninger om koalitionens angreb på Informations temaside.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her