Læsetid: 1 min.

Danmark i krig - Dag 139

18. februar 2015

Værnsfælles Forsvarskommando (VFK) oplyste i går, at danske F-16-fly siden seneste ugentlige opdatering tirsdag den 10. februar har fløjet 11 missioner og anvendt 11 bomber i den amerikanskledede væbnede aktion mod Islamisk Stat (IS) i Irak og Syrien.

Missionerne, som de danske fly har deltaget i, har været offensive, og flyene har i den forløbne periode deltaget i missioner omkring Ninawa og Al-Anbar. Målene for bomberne har været fjendtlige styrker, bygninger og køretøjer. De danske fly har siden første mission den 16. oktober i alt fløjet 197 missioner og anvendt 144 bomber.

Dermed har koalitionen siden den 8. august udført i alt 2.454 luftangreb, heraf 1.370 i Irak og 1.084 i Syrien.

Se flere oplysninger om koalitionens angreb på temasiden www.information.dk/danmarkikrig.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu