Læsetid: 1 min.

USA: Rusland kæmper i Ukraine

Tidligere i går mistede tre civile og to ukrainske soldater livet under nye sammenstød i det østlige Ukraine
12. juni 2015

USA’s FN-ambassadør, Samantha Power, anklager Rusland for at »bevæbne, finansiere og kæmpe« sammen med de prorussiske separatister i Ukraine. I en tale i Ukraines hovedstad, Kijev, konstaterede hun i går, at Ukraine stod over for store problemer, »før Rusland begyndte at træne, bevæbne, finansiere og kæmpe sammen med dets separatistiske stedfortrædere i det østlige Ukraine, noget som Kreml fortsat benægter«.

Tidligere i går mistede tre civile og to ukrainske soldater livet under nye sammenstød i det østlige Ukraine, oplyser regeringen i Kijev. Men en talsmand for Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa (OSCE), sagde i går til Reuters, at situationen har stabiliseret sig omkring byen Majinka 23 kilometer vest for storbyen Donetsk, hvor de hårdeste kampe har fundet sted.

Ritzau/AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu