Læsetid: 1 min.

Trump vil ikke undskylde for udtalelser

21. juli 2015

Den 69-årige stenrige forretningsmand Donald Trump, der er republikansk præsidentkandidat, nægter at undskylde for udsagn om, at senator John McCain aldrig har været en krigshelt. Trump sagde på et valgmøde i Iowa i lørdags, at hans partifælle McCain, som blev skudt ned under Vietnamkrigen og sad fem år i vietnamesisk fængsel, ikke er en krigshelt og kun har fået sin hædersbetegnelse, fordi han blev taget til fange.

Udtalelsen har vakt voldsom harme blandt andre republikanske præsidentkandidater, men Trump nægtede i går blankt at undskylde. Både den tidligere Texas-guvernør Rick Perry og senator Marco Rubio har sagt, at Trumps udtalelser gør ham uegnet til at være præsident.

I weekenden besluttede det amerikanske medie Huffington Post, at det ikke længere vil dække Trumps kandidatur i den politiske sektion, men snarere bringe al omtale af Trump i underholdningssektionen.

Både USA Today og Fox News har de seneste dage offentliggjort målinger, der giver den bombastiske ejendomsmilliardær fra New York en støtte på 17-18 procent. Det er et godt stykke foran nummer to, Jeb Bush, der står til 14 procent. De øvrige kandidater ligger under 10 procent.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu