Læsetid: 1 min.

12 dræbt i Bangkok

18. august 2015

Mindst 12 personer blev dræbt, efter en voldsom bombe eksploderede i det centrale Bangkok sent mandag lokal tid, oplyser politi på stedet til Reuters. 20 andre er såret ved angrebet, skriver thailandske medier. Legemsdele blev slynget gennem luften ved den voldsomme eksplosion og lå spredt uden for Erawan Templet i gaden Chidlom i det centrale Bangkok, siger en talsmand for politiet til AFP. Templet ligger i et travlt område af den thailandske hovedstad. Hindutemplet besøges også af tusindvis af buddhister hver dag, skriver den britiske tv-station BBC, der har sit kontor i nærheden. Bombeeksplosioner er meget usædvanlige i Bangkok, og umiddelbart er der ikke nogen, der har taget skylden for angrebet.

Ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu