Nyhed
Læsetid: 1 min.

Hedegaard i spidsen for grøn tænketank

Connie Hedegaard siger, at hun vil »få klimatænkningen til at være en integreret del af den økonomiske tænkning«
Udland
18. september 2015

Medlemmerne i den uafhængige, grønne tænketank, Concito, har i går valgt tidligere EU-kommissær og minister Connie Hedegaard som ny bestyrelsesformand. Hun afløser den forhenværende direktør i DONG, Anders Eldrup, der dog bliver i tænketanken som næstformand og ser frem til samarbejdet med den klimapolitiske profil.

»Connie Hedegaard er en af Danmarks vigtigste stemmer på klima- og energiområdet. Hun kender det politiske system indefra og har et unikt kendskab til klima- og bæredygtighedsdagsordenen i Danmark og internationalt,« siger Anders Eldrup.

Connie Hedegaard siger, at hun vil »få klimatænkningen til at være en integreret del af den økonomiske tænkning«.

Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her