Note
Læsetid: 1 min.

Rusland: Vi sender våben til Syrien

Udland
8. september 2015

Rusland forsyner fortsat det syriske styre med militært udstyr, og det har russerne aldrig lagt skjul på. Det oplyser i hvert fald Ruslands udenrigsministerium ifølge nyhedsbureauet Tass, som beretter, at udenrigsminister Sergej Lavrov bekræfter våbenleverancerne i en telefonsamtale med sin amerikanske kollega John Kerry.

»Over telefonen stillede Kerry et spørgsmål til Lavrov for at få belyst Ruslands støtte til den syriske regering i kampen mod terrorisme,« siger Maria Sakharova, som er talskvinde for udenrigsministeriet i Moskva.

Lavrov bekræftede, at den støtte hele tiden har været opretholdt, og at Rusland aldrig har lagt skjul på, at man sender militært udstyr til styret i Syrien med det formål at bekæmpe terrorisme,« siger talskvinden.Ritzau/Tass

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her