Læsetid: 1 min.

Undersøgelse af flystyrt kan tage måneder

2. november 2015

Ifølge den egyptiske præsident, Abdel Fattah al-Sisi, kan en efterforskning af årsagen bag det forulykkede russiske fly tage månedsvis. »Dette er en kompliceret sag og kræver avancerede teknologier og brede undersøgelser, som kan tage måneder,« siger præsidenten i en tv-transmitteret tale. Flyet styrtede tidlig lørdag morgen til jorden over Sinai-halvøen med 224 mennesker om bord, som alle formodes at være døde. Flyet lettede kort før klokken fem dansk tid fra lufthavnen i Sharm el-Sheikh på vej mod Sankt Petersborg i Rusland. Men efter 23 minutter i luften mistede man kontakten med flyet, som derefter styrtede til jorden af endnu uvisse årsager.

Ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu