Læsetid: 1 min.

25 PKK’ere dræbt

Ifølge de tyrkiske myndigheder deltager omkring 10.000 politifolk og soldater i en operation i de to byer nær grænsen til Syrien
18. december 2015

Mindst 25 medlemmer af oprørsbevægelsen Kurdistans Arbejderparti, PKK, er blevet dræbt under tyrkisk storoffensiv i byerne Cizre og Silopi de seneste to døgn, rapporterede det statslige nyhedsbureau i Tyrkiet i går.

Ifølge de tyrkiske myndigheder deltager omkring 10.000 politifolk og soldater i en operation i de to byer nær grænsen til Syrien. PKK har gennemført en række angreb mod tyrkiske sikkerhedsstyrker siden slutningen af juli, da en to år gammel våbenhvile mellem de to parter faldt fra hinanden.

Ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu