Nyhed
Læsetid: 1 min.

Knivstikker i Paris havde IS-flag

En talsmand for det franske indenrigsministerium sagde, at manden angiveligt råbte »Allahu akbar« og bar et selvmordsbælte
Udland
8. januar 2016

Den mand, der blev dræbt på en politistation i Paris i går, havde et stykke papir på sig med Islamisk Stats flag.

»Han viste sig at være i besiddelse af en mobiltelefon og et stykke papir med et Daesh-flag (Islamisk Stat-flag, red.) og en tilståelse på arabisk,« sagde en repræsentant for anklagemyndigheden ifølge nyhedsbureauet AFP.

En talsmand for det franske indenrigsministerium sagde, at manden angiveligt råbte »Allahu akbar« og bar et selvmordsbælte. Kilder i det franske politis fagforening sagde, at selvmordsbæltet var en attrap.

Manden forsøgte at trænge ind på en politistation i det nordlige Paris. Han var bevæbnet med en kniv, men blev skudt og dræbt af politiet. Hændelsen fandt sted på etårsdagen for angrebet på satiremagasinet Charlie Hebdo.

Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her