Nyhed
Læsetid: 1 min.

Syv dræbt i Indonesien af IS-angreb

To selvmordsbombere døde, mens tre blev skudt og dræbt af politiet, da de militante forsøgte at kaste bomber
Udland
15. januar 2016

Islamisk Stat (IS) påtager sig skylden for angrebet i Indonesiens hovedstad, Jakarta, der i går efterlod fem mistænkte gerningsmænd og to civile døde samt 19 sårede. IS siger, det var målrettet indonesiske sikkerhedsstyrker og udenlandske borgere, oplyser nyhedsbureauet Al-Amak, der fungerer som talerør for gruppen. Jakartas politichef, Tito Karnavian, bekræfter oplysningerne: »IS-krigeren Bahrun Naim, som menes at opholde sig i Syrien, har planlagt det her i nogen tid.« De dødbringende skyderier og eksplosioner i Jakarta anses for at være en kopi af angrebet i Paris i november mod cafeer osv. To selvmordsbombere døde, mens tre blev skudt og dræbt af politiet, da de militante forsøgte at kaste bomber.

Ritzau/DPA

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her