Note
Læsetid: 1 min.

Flere dræbt i Burundi før FN-besøg

Udland
23. februar 2016

Mindst fire mennesker blev dræbt og 11 såret i to forskellige angreb i Burundi, få timer før FN’s generalsekretær, Ban Ki-moon, i går ankom til landet, skriver AFP.

Først blev to mennesker sent søndag aften dræbt og to andre såret i landsbyen Kiyange øst for hovedstaden, Bujumbura. Dernæst blev mindst to personer mandag dræbt og ni andre såret i to eksplosioner i hovedstaden.

Drabene er de seneste i en urolig periode med mere end 400 dræbte, efter at præsident Pierre Nkurunziza i april offentliggjorde, at han stiller op til præsidentvalget for tredje gang. Kritikere mener, at det er i strid med grundloven og har protesteret massivt.

Ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her