Læsetid: 1 min.

Bilbombe dræber to i Tyrkiet

5. marts 2016

Et tilsyneladende koordineret angreb dræbte i går to politibetjente og sårede 35 andre personer i Tyrkiet. Angrebet fandt sted i byen Nusaybin i den sydøstlige provins Mardin nær den syriske grænse, skriver Reuters.

Ifølge bureauet oplyser sikkerhedskilder, at der er tale om en bilbombe samt et raketangreb. Kilderne mener desuden at vide, at det er militante fra Kurdistans Arbejderparti (PKK), der står bag angrebet. Antallet af angreb mod tyrkisk politi er taget til, idet volden er blusset op i den sydøstlige del af landet, der er overvejende kurdisk.

Ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu