Læsetid: 7 min.

‘Hver morgen kl. 6 blev vi pisket. Vi plejede at kalde det klokken 6-festen’

Blandt de mange syrere, der er på flugt fra krigen, har en gruppe på 75 kvinder haft en særlig barsk skæbne i Libanon, hvor de ifølge myndighederne blev tilbageholdt af et menneskehandlernetværk
En af de tidligere sexslaver sidder i det krisecenter, som hun er blevet bragt til, efter at hun flygtede fra et bordel i Libanon. Libanesiske sikkerhedsstyrker har anholdt personerne bag indsmugling af 75 syriske kvinder til Libanon, hvor de har været tvunget til prostitution.
9. maj 2016

»Jeg nægtede at arbejde, så de slog og korsfæstede mig. Han bandt mig fast til et stykke træ og begyndte at piske og brænde min krop. Sporene af tortur er stadig synlige på mine fødder. Han tog mig derefter med til en restaurant, hvor han tog alt, hvad jeg ejede foruden alle mine værdigenstande, inklusive mobil og penge. De tvang mig og de andre kvinder til at arbejde som prostituerede fra kl. 9 om morgenen til kl. 6 om morgenen dagen efter. Hver morgen kl. 6 blev vi pisket. Vi plejede at kalde det ‘klokken 6-festen’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu