Læsetid: 1 min.

Hvem har sagt det – Sanders, Hillary eller Trump?

Kan du gætte, hvem der sagde hvad? Var det Hillary Clinton? Var det Bernie Sanders? Eller var det Donald Trump?
13. august 2016

USA’s præsidentvalgkamp går nu ind i den kulminerende fase, men allerede siden primærvalgene har kandidaterne søgt at profilere sig på skarpe synspunkter. Informations Departement for Gavnlige og Fornøjelige Quizzer er dykket ned i strømmen af politiske udsagn og markeringer og har udvalgt følgende.

Kan du gætte, hvem der sagde hvad? Var det Hillary Clinton? Var det Bernie Sanders? Eller var det Donald Trump?

 

Læs også: Trump henter ideer fra højre og venstre

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Thomas Petersen

var det umuligt at finde nogen Clinton citater der kritiserede Wall Street, krig og TTP?

Ud fra citaterne burde Trump jo ha valgt Sanders som running mate, men hans person får nok de fleste berners til at krydse Clinton når de holder sig for næsen i stemmeboksen. Hvis ikke Jill Stein trækker dem.

Robert Ørsted-Jensen

Jeg havde ri rigtige og der er to ting at sige til det -
1 Det er godt scoret synes jeg (i al ubeskenhed). Ikke mindst i betragtning af at citaterne var udvalgt med omhu for at forvirre, ikke mindst de af mine fæller på venstrefløjen som opretholde stærkt forenklede og stereotype opfattelser af USAs udenrigspolitik er idag.
2. Jeg forstår hvad Trumps gør og - også Bernie har i mine øjne sagt forvrøvlede ting hvad angår mellemøsten problemerne. Som præsident ville han have leveret flere tilsvarende problemer som dem vi har set med Obama og Hillary.