Læsetid: 5 min.

Hillary Clinton marcherer mod Det Hvide Hus

På et vælgermøde i New Hampshire virker præsidentkandidaten afslappet og sikker på en sejr over Donald Trump. Hendes sigte i de to sidste uger af valgkampen er demokraternes overtagelse af kontrollen med Senatet
Clinton-kampagnen og de mange demokrater, der stiller op til Kongressen og politiske embeder i delstaterne, har i de sidste par uger haft let ved at slå mønt af Trumps misogyne udfald. Lige nu står Clinton til at vinde de kvindelige vælgere med flere procentpoint end Barack Obama i 2012

Clinton-kampagnen og de mange demokrater, der stiller op til Kongressen og politiske embeder i delstaterne, har i de sidste par uger haft let ved at slå mønt af Trumps misogyne udfald. Lige nu står Clinton til at vinde de kvindelige vælgere med flere procentpoint end Barack Obama i 2012

Matthew Healey

26. oktober 2016

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE – Det er ni måneder siden, at Bernie Sanders chokerede hele USA ved at tryne Hillary Clinton i det demokratiske primærvalg i New Hampshire.

På denne solrige efterårsdag synes Clinton at have lagt det forsmædelige nederlag bag sig. Hun er endnu engang vendt tilbage til New England-staten, hvor hun slog den unge sorte senator Barack Obama i 2008.

»Det er skønt at være tilbage i New Hampshire. Jeg har inviteret flere af mine studenterkammerater fra Wellesley College med,« siger en storsmilende Hillary Clinton, idet hun peger på ’bagstopperne’, der altid er stillet op bag en præsidentkandidat for at fylde tv-skærmen ud med heppende tilhængere.

I dagens anledning er Clinton klædt i en buksedragt, hvis lyseblå farve matcher farven på hendes valgkampagnes allestednærværende skilte »Stronger Together«.

Læs også: Det hele begyndte i en lille by i Arkansas

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Hvis Donald Trump kan afstedkomme (omend ufrivilligt) et demokratisk senat, så han alligevel en helt eller med andre ord: intet er så skidt at det ikke er godt for noget og til dem der mener Hillary Clinton ikke har noget politisk projekt er der kun at sige: så længe Donald Trump er i farvandet er det jo et politisk projekt i sig selv, at spærre ham vejen.

Hans Jørn Storgaard Andersen og Torben Lindegaard anbefalede denne kommentar
Poul Sørensen

Trump er igen i dag foran i Florida.... hveranden amerikanske mand vil stemme på Trump.... det er nok lidt tidligt at udråbe en vinder efter at problemerne med Obamacare er kommet frem.... et forspring på 5 % kan indhentes...

Hans Jørn Storgaard Andersen

Poul Solrart Sørensen: Hvis du kalder Donalds tilhørere for "mænd", så må du vist tro om igen ;-)
Det er enspændere, så det vil noget - jeg kan slet ikke forestille mig, at de kan holde sammen på noget - når de ikke kan holde sammen på sig selv.

Der er mange problemer i et moderne samfund - er du klar over, at Kongressen ikke har vedtaget en eneste seriøs lov efter Obamacare? At forsikringsselskaber gør alt, hvad de kan for at udnytte situationen?

Flovt at være tilhænger af en Donald ...

Hans Jørn Storgaard Andersen

Martin Burchardt har godt nok ikke nogen god hukommelse, når han starter sin artikel med:
"Det er ni måneder siden, at Bernie Sanders chokerede hele USA ved at tryne Hillary Clinton i det demokratiske primærvalg i New Hampshire.

For det var ikke overraskende al den stund Sanders er valgt i nabostaten Vermont.

Forfatteren/journalisten burde måske koncentrere sig om noget vigtigere lige nu, før han digter videre på sin yndlingshistorie - men heldigvis kan jeg ikke læse mere end indledningen - og der er altså andre artikler i verden, der har mere indsigt i amerikanske forhold lige for tiden.

Man kan faktisk lære amerikansk historie ved at abonnere på Washington Post, New York Times m.fl. - de koster kun 99 cents for en måneds adgang til herlighederne.