Læsetid: 2 min.

Verden, som vi så den

Det skal være enhver undskyldt at være en lille smule forundret over de forandringer, vi har været vidne til i verden i løbet af de sidste 12 måneder. Selv den amerikanske forfatter Francis Fukuyama virkede lidt benovet, da vi ringede ham op i september
Det skal være enhver undskyldt at være en lille smule forundret over de forandringer, vi har været vidne til i verden i løbet af de sidste 12 måneder. Selv den amerikanske forfatter Francis Fukuyama virkede lidt benovet, da vi ringede ham op i september

Andrew Harnik

25. december 2016

Da vi gik ind til 2016, var ’postfaktuel’ ikke et ord, vi brugte. Brexit og Trump var da på dagsordenen, men vi havde ikke regnet med, at de ville blive der.

Det skal være enhver undskyldt at være en lille smule forundret over de forandringer, vi har været vidne til i verden i løbet af de sidste 12 måneder. Selv den amerikanske forfatter Francis Fukuyama virkede lidt benovet, da vi ringede ham op i september. Han kalder det ’en ny virkelighed’ i Vesten, og han synes, den er forfærdelig.

I denne avis har vi udvalgt nogle af vores bedste tekster og fotoreportager til at genfortælle årets vigtigste begivenheder. Både så man her i helligdagene får en ekstra chance for at dykke ned i, hvad der faktisk er sket, men også for at give et samlet overblik over, hvad det er for et år, vi forlader.

Det var året, hvor terroren nærmest begyndte at virke triviel, da den i påsken ramte lufthavnen i Bruxelles og dræbte 31 mennesker. Siden fulgte sommeren over en kaskade af små angreb og ikke mindst ét stort i Nice.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu