Læsetid: 6 min.

Fox News og yderste højre går i brechen for betrængt Trump

At tænde for tv-stationen FOX News hver aften svarer til at blive lukket ind i et alternativt univers, hvor alt er vendt på hovedet. FBI-chefen har overtrådt loven – ikke Trump, og det er Hillary Clinton, der bør retsforfølges, lyder det på den konservative tv-station. Men i Det Republikanske Parti kan et mytteri mod præsidenten være undervejs
Hannity er en yderst veltalende tv-vært. Han har sjældent behov for at tjekke sine noter. Jeg har oplevet ham tale flydende uden manuskript i en halv time som æresgæst på en konservativ konference i South Carolina. Han blev modtaget som enhelt af flere tusinde Tea Party-aktivister.

Hannity er en yderst veltalende tv-vært. Han har sjældent behov for at tjekke sine noter. Jeg har oplevet ham tale flydende uden manuskript i en halv time som æresgæst på en konservativ konference i South Carolina. Han blev modtaget som enhelt af flere tusinde Tea Party-aktivister.

Rick Scuteri

19. maj 2017

JACKSON, MISSISSIPPI – Den førende konservative vært på tv-stationen FOX News, Sean Hannity, indledte onsdag aften kl. 22 sit program med en svada mod ›sumpen« i Washington, D.C, der ifølge ham og præsident Donald Trump kæmper bittert for at forsvare sine magtprivilegier.

»Vi har fem magtfulde grupper i Amerika, der har besluttet sig for at køre Trump-regeringen i sænk. Det drejer sig om den sump i Washington, D.C., som Trump har lovet at ville dræne. Nu bruger de beskidte tricks for at sparke ham ud af Det Hvide Hus,« tordnede Hannity, der brugte otte år på at rase mod Barack Obama og formidle Donald Trumps teorier om Obamas fødsel udenfor USA.

Den efterhånden daglige byge af læk fra Det Hvide Hus, der udstiller Trump som en inkompetent leder, infantil i sit patologiske behov for anerkendelse, bedrevidende, fremfusende og totalt uinteresseret i en veletableret adfærdskodeks for præsidenter (man kan ikke forlange, at en FBI-chef indstiller en politimæssig efterforskning af en national sikkerherhedsrådgiver), har fået hans trofaste støtter på den yderste højrefløj helt op i det røde felt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Nielsen
Niels Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu