Læsetid: 4 min.

Sådan har Michael Wolff researchet sin bog om Donald Trump

Michael Wolffs ’Fire and Fury: Inside the Trump White House’ bygger angiveligt på 200 interview med Trump, medlemmer af præsidentens stab og andre centrale figurer i og omkring hans administration
Magasinet The New Republic betegner Michael Wolff som den ’muligvis mest bitchede medieping, der ytrer sig på skrift i dag’.

Magasinet The New Republic betegner Michael Wolff som den ’muligvis mest bitchede medieping, der ytrer sig på skrift i dag’.

Andy Kropa

5. januar 2018

Den kontroversielle mediekritiker og klummeskribent Michael Wolff har skrevet, hvad der må anses for at være den første insiderberetning om, hvad der foregår bag kulisserne i Det Hvide Hus under Donald Trump. En rystende og nærgående skildring af en temperamentsfuld, men uerfaren præsident, der omgiver sig selv med stridende fraktioner af rådgivere og embedsmænd.

»Mit mål var ikke at skrive som en outsider, der kiggede ind, men at finde ud af, hvad insiderne virkelig tænkte og følte,« fortalte forfatteren Michael Wolff til the Guardian, da vi interviewede ham i november.

Kilder bekræfter, at Wolff var til stede på flere kritiske tidspunkter, herunder den morgen i maj, da Trump uden varsel og uden forudgående orientering af sin inderkreds meddelte FBI-direktør James Comey, at han var fyret.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu