Læsetid: 6 min.

Trump ville erstatte Bibelen med ’Art of the Deal’ – og fire andre afsløringer i ny realitybog

Omarosa Manigault Newman, tidligere rådgiver for Det Hvide Hus, fortæller i ny erindringsbog om tæt samarbejde mellem Trump-staben og Fox News. Og om hvordan Trump angiveligt foreslog at aflægge den præsidentielle ed med hånden på sin egen bog i stedet for Bibelen. Her er bogens væsentligste anklager
Omarosa Manigault Newman (på billedet bag Donald Trump), der er tidligere rådgiver for Det Hvide Hus, har i en erindringsbog fremlagt en række anklager mod præsidenten.

Omarosa Manigault Newman (på billedet bag Donald Trump), der er tidligere rådgiver for Det Hvide Hus, har i en erindringsbog fremlagt en række anklager mod præsidenten.

Pablo Martinez Monsivais

15. august 2018

Omarosa Manigault Newman kender Donald Trump helt tilbage fra deres fælles tid i reality-tv. Nu har hun på ny bevist sit talent for drama ved at udgive en sønderlemmende insider-beretning om sin tid i Det Hvide Hus.

Hun stod i spidsen for at nå ud til afroamerikanere under Trump-valgkampagnen i 2016, og dernæst var hun den højest placerede afroamerikaner i hans stab, indtil hun pludselig forlod jobbet i december sidste år.

Hendes bog Unhinged (’Sindsforvirret’) udkom tirsdag og udstiller den amerikanske præsident som en selvretfærdig, mandschauvinistisk racist, der har sagt N-ordet »flere gange« på bånd.

I sin tid på tv-showet Lærlingen tog Omarosa Manigault Newman skurkerollen på sig, og i 2015 lavede hun selv koblingen mellem Trumps tv-karriere og hans præsidentkandidatur:

»Når en stor reality-tv-stjerne ligger i spidsen for den republikanske nominering, kan du ikke adskille de to ting. Dette er det nye reality.«

Hendes erindringer giver et glimt af et reality-tv-kandidatur og -præsidentskab fyldt med kaos, egoer, destruktive magtkampe og løgnagtighed.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Toke Kåre Wagener
Toke Kåre Wagener anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jens J. Pedersen

Det ser ud til, at Trump er ikke blot et problem for USA, men for Verden.
Hvorledes kan han få frie tøjler til at lægge sig ud med hvem som helst?
Han respekterer intet overhovedet og holder ikke det han selv siger. Total kaos?

Eva Schwanenflügel

En noget sladdervorn boganmeldelse.
Men intet i den overrasker mig det mindste..

Per Klüver, Karsten Aaen og Claus Nielsen anbefalede denne kommentar