Læsetid: 6 min.

Ung republikaner: »De ældre republikanere ignorerer klimaforandringer, og det er yderst problematisk«

De unge medlemmer af Det Republikanske Parti i USA støtter partiets ønske om lave skatter og en mindre indgribende stat, men når det kommer til spørgsmål om klimaforandringer, immigration og homoseksuelles rettigheder, er mange af de unge mere liberale end præsidenten og resten af partiet
Bliver Trump og det øvrige parti ikke bedre til at lytte til de unges synspunkter og ønsker, risikerer de at miste vælgeropbakning fra den yngre del af befolkningen, advarer de unge.

Bliver Trump og det øvrige parti ikke bedre til at lytte til de unges synspunkter og ønsker, risikerer de at miste vælgeropbakning fra den yngre del af befolkningen, advarer de unge.

Mandel Ngan

8. august 2018

»Det her er grunden til, at vi mødes. Vores mål er skabe noget sammen og få republikanske kandidater valgt. Vi er græsrødderne i dette parti,« siger Jake Evans, præsident for Unge Republikanere i Atlanta, som afslutning på organisationens månedlige møde.

Klapsalverne fra omkring 70 medlemmer af Unge Republikanere i Atlanta fylder overetagen på bryggeriet i Westside Atlanta, hvor organisationen mødes hver måned til oplæg og diskussion. Græsrødderne rejser sig fra deres stole og begynder at mingle.

Høflighedsfraserne afløses dog hurtigt af politisk diskussion, og emnet er det samme som i de fleste andre lande verden over – Trump.

»Trump er en spektakulær skikkelse, og lad mig bare sige det sådan her: Jeg ville aldrig sige til mine børn, at de skulle være som ham. Jeg er langt fra enig med ham i alt, hvad han siger, men han kæmper,« siger 27-årige Alan Gonzalez Martinez, medlem af Unge Republikanere i Atlanta.

Det er ikke kun Alan Gonzalez Martinez, der ikke er enig i alt, hvad den ældre del af Det Republikanske Parti siger og ønsker.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvis de små egoistiske potentielle skattesvindlere ville starte med at betale for den forurening og det overtræk på kloden, der er grundlaget for deres rigdom. Og så give de folk, der har medvirket til at skabe deres formue, en rimelig andel af de værdier de har frembragt, så kunne deres harme ved at sætte samfundet over personlig vinding bedre tolereres.

Flemming Berger, Eva Schwanenflügel, Trond Meiring, Michael Waterstradt og Søren Fosberg anbefalede denne kommentar

selv her fra lille Danmark kunne enhver, der ville, se at Trump's dagsorden er og bliver Trump, koste hvad det vil, og det der skuffer i GOP er nok mest, at de ikke fik så stor en del af kagen, som de havde håbet. Måtte den orange rædsel blive et kort intermezzo i verdenshistorien, inden han får sat det hele i brand.

Peter Knap, Torben Skov, Torben Bruhn Andersen, Eva Schwanenflügel og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Thomas Østergaard

Det hænger måske lidt sammen med at Goldman Sachs er begyndt at score kassen på de såkaldte klinainvesteringer?

Ja, bankerne er vilde med udstedelse af grønne obligationer til diverse sol- og vindparker. De er nemme at sælge til investorerne, der er glade for det forudsigelige afkast, der er resultatet af de mangeårige leveringsaftaler, der laves med el-distributørerne.