Læsetid: 3 min.

Ny bog: »Trump ville likvidere Assad«

Den amerikanske stjernejournalist Bob Woodward, der med sine Watergate-afsløringer fældede præsident Nixon, fortæller i ny bog om præsident Trump om kaotiske og dysfunktionelle tilstande i Det Hvide Hus med flittig brug af insiderkilder
Bob Woodwards nye bog ’Fear: Trump in The White House’ udkommer den 11. september.

Bob Woodwards nye bog ’Fear: Trump in The White House’ udkommer den 11. september.

Drew Angerer

6. september 2018

Donald Trump har ønsket Syriens præsident Assad likvideret. Medarbejdere i Det Hvide Hus har ved flere lejligheder fjernet vigtige beslutningspapirer fra Trumps skrivebord.

Sådan lyder to af de opsigtsvækkende påstande i den seneste bog af den prisbelønnede journalist, Bob Woodward. Den amerikanske avis The Washington Post bragte uddrag af bogen tirsdag.

Bogen har fået titlen Fear: Trump in The White House og er den hidtil mest omfattende redegørelse for Trumps »kaotiske og dysfunktionelle Hvide Hus«. Bob Woodward har angiveligt skrevet bogen med den hensigt at kaste lys over Trump-administrationens arbejde. Woodward er en af de to The Washington Post-reportere, der stod bag Watergate-afsløringerne, som i 1974 fældede præsident Nixon.

Det Hvide Hus reagerede tirsdag prompte med et klart dementi: »Der er ikke andet i denne bog end frit opfundne historier, mange af dem fra utilfredse tidligere medarbejdere og fortalt for at få præsidenten til at tage sig dårligt ud.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer