Læsetid: 4 min.

Kaos i Washington: Mueller-rapporten, stævning af vidner, Trumps selvangivelse, rigsretssag. Her er et overblik

Efter offentliggørelsen af Mueller-rapporten var et sammenstød mellem Det Hvide Hus og Kongressen forventet. Men få havde nok gjort sig en forestilling om, hvor kaotisk det ville blive. Information tager bestik af situationen og prøver at rede trådene ud
11. maj 2019

Inden offentliggørelsen af den delvist censurerede rapport fra den særlige anklager Robert Mueller i midten af april forventede mange iagttagere et sammenstød mellem præsident Donald Trump og det demokratiske flertal i Repræsentanternes Hus.

Ville alle oplysninger blive tilgængelige? Ville Det Hvide Hus udlevere dokumenter og lade rådgivere vidne ved kongreshøringer? Hvad med Trumps selvangivelser?

Information prøver her at rede trådene ud i en tilsyneladende politisk kaotisk situation i Washington, D.C.

Mueller-rapporten

Retsudvalget i Repræsentanternes Hus har i en stævning beordret justitsminister William Barr til at løfte sløret for de censurerede dele af den særlige anklager Robert Muellers nylige rapport om den russiske påvirkningskampagne under præsidentvalget i 2016. Det har Barr nægtet at gøre.

 

Få overblik og analyser af vor tids største og vigtigste begivenheder.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu