Læsetid: 8 min.

Endnu en flygtet prinsesse fra Dubai og to andre udvalgte historier fra verden

Emiren af Dubai tordner i et digt mod sin hustru, der har taget flugten til London med parrets børn. I Sudan har de sluttet en slags fred. Og i Mexico er de begyndt at sende asylansøgere retur til deres hjemlande
Prinsesse Haya Bint Al Hussein med sin mand Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierminister af De Forenede Arabiske Emirater og de facto leder af Dubai, og deres datter Sheikha Al Jalila Bint Mohammed Al Maktoum.

Prinsesse Haya Bint Al Hussein med sin mand Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierminister af De Forenede Arabiske Emirater og de facto leder af Dubai, og deres datter Sheikha Al Jalila Bint Mohammed Al Maktoum.

Ammar Abd Rabbo

6. juli 2019

Her er tre vigtige internationale historier, som du måske er gået glip af i løbet af ugen.

Tilmeld dig i bunden af artiklen, hvis du vil modtage Verdens Gang i din indbakke hver fredag aften.

  • Prinsesse Haya af Jordan er ikke den første til at flygte fra emiren af Dubai

Saftige historier om kongelige affærer i Mellemøsten kommer sjældent uden for paladsets mure, og det hører absolut til sjældenhederne, at en prinsesse flygter fra en emir. Men ikke desto mindre er det netop sket. Igen.

Mellemøstens mest glamourøse prinsesse, Haya bint al Hussein, er flygtet fra sin mand, den magtfulde sheik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierminister af De Forenede Arabiske Emirater og de facto leder af Dubai.

»O, min skat, der er ikke mere at sige. Din stilhed har slidt mig ned,« begræder sheik Al Maktoum i et digt, der blev offentliggjort på hans hjemmeside forleden, men som nu er taget ned.

»Du har ikke længere et sted inde i mig. Jeg er ligeglad med, om du er i live eller død.«

 

Få overblik og analyser af vor tids største og vigtigste begivenheder.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Niels Duus Nielsen
  • Eva Schwanenflügel
Niels Duus Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu