Læsetid: 9 min.

I USA er mange vælgere vandret ud på fløjene. Det er både Trump og demokraternes skyld

Den ukonventionelle præsident Trump får vælgere til at søge længere mod yderfløjene. Mød midtervælgeren, der søger ly hos Trump i jagt på lov og orden og venstrefløjskvinden, der i vrede mod demokraternes mangel på radikale fremtidsplaner nægter at stemme på Biden
Jesse Lee Jones med sin Pontiac Firebird i garagen. Ifølge ham er det kun Trump, der kæmper for landet.

Jesse Lee Jones med sin Pontiac Firebird i garagen. Ifølge ham er det kun Trump, der kæmper for landet.

Osie Greenway

5. september 2020

’Det her er ikke Amerika’

Tonerne fra soundtracket til westernfilmen The Good, the Bad and the Ugly fylder Jesse Lee Jones’ garage i udkanten af countryhovedstaden Nashville i midten af sydstaten Tennessee.

Med hovedet under kølerhjelmen bliver hans hvide T-shirt mere og mere plettet, som den 50 år gamle motor går fra fedtet og støvet til skinnende ren. Den orange 1973 Pontiac Firebird er nyeste medlem i hans samling af 39 klassiske, skinnende amerikanerbiler og symbol på hans kærlighed til USA og produktet af hans jagt på den amerikanske drøm. Chryslers, Cadillacs, originale antikke politibiler og Trans Ams på rad og række oplyst af diner-neonskilte langs væggen med et stort amerikansk flag i midten.

 

Få overblik og analyser af vor tids største og vigtigste begivenheder.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Michael Larsen
  • Søren Veje
  • Poul Anker Juul
Eva Schwanenflügel, Michael Larsen, Søren Veje og Poul Anker Juul anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det kunne være at Jesse skulle prøve at følge med i politik, i stedet for ensidigt at lappe Trump propaganda i sig, og ukritisk gentage den.