Støjbergs Instruks
Læsetid: 1 min.

Podcast: Lad os være ærlige, den første uge af rigsretssagen var lidt kedelig. Men vi lærte alligevel noget

I denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ analyserer Ulrik Dahlin og Anton Geist de første retsdage i sagen mod Inger Støjberg og fortæller om det tunge maskineri, som en rigsret er
I denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ analyserer Ulrik Dahlin og Anton Geist de første retsdage i sagen mod Inger Støjberg og fortæller om det tunge maskineri, som en rigsret er

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Udland
4. september 2021

Den har været ventet med spænding, og nu er den igang. Rigsretssagen mod Inger Støjberg.

13 højesteretsdommere og et tilsvarende antal dommere udpeget af Folketinget skal i løbet af de næste måneder granske sagen om den forhenværende ministers adskillelse af asylpar. Og inden jul skal de afgøre, om hun har brudt loven og skal straffes.

På tilskuerrækkerne i retslokalet i Eigtved Pakhus sidder selvfølgelig Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin. De skriver løbende analyser i Information, og i denne podcast samler de op på ugens begivenheder i rigsretten.

De to journalister må erkende, at det var nogle lidt kedelige dage, der mestendel gik med oplæsning af dokumenter, som de kendte i forvejen. Men de fortæller også, at der kom enkelte interessante detaljer frem.

Podcast

Støjbergs instruks

Hvis du vil følge rigsretssagen mod Inger Støjberg, skal du lytte til podcasten ’Støjbergs instruks’ med Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin. De to var oprindeligt med til at afdække sagen journalistisk, og i denne podcast analyserer og diskuterer de hver uge udviklingen i rigsretten.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Var det med vilje, Folketinget ignorerede Vestergaards advarsler? Det er jo fantastisk - men det burde vi jo have vidst på forhånd.

Dorte Sørensen

Ja det var underligt at der kun var 2 partier i den lovgivende forsamling, der ville have IS's forskellige og varierende fortællinger til Folketinget med.

"Man" kan godt tolke det ,som at et flertal i Folketinget ikke mener at de danske love skal overholdes af minister og andet godtfolk .

Er der overhovedet andre realistiske tolkninger at tage i betragtning, Dorte Sørensen?