Folk
Læsetid: 1 min.

Valggyser forestår – især for valgets udløsende kraft: Sofie Carsten Nielsen

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den nye regeringsdannelse kan blive rig på spanking: Danske Spil spår en SM-regering som den mest sandsynlige. God valgdag.

Den nye regeringsdannelse kan blive rig på spanking: Danske Spil spår en SM-regering som den mest sandsynlige. God valgdag.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Udland
1. november 2022

De radikale ville så gerne have et valg, men nogle gange skal man passe på, hvad man ønsker sig: Man risikerer at få ønsket opfyldt
 

Mette Frederiksen: Grøn må man være i dag. Derfor gik den øverste magthaver ivrigt med i Folkets Klimamarch mod den øverste magt. Dog gik hun ikke med hele vejen – 150 meter blev det til. Men politisk vil hun nu gå længere, forsikrer hun i denne tid.

Lars Løkke: Når en sygeplejerske fra Haderslev flytter til Herlev, skal hun »lære et nyt sprog« for at betjene et andet it-system, docerer valgkampens ’sygehusreformator’ – alias manden, der som sundhedsminister fik lukket Haderslev Sygehus.

Sofie Carsten Nielsen: Næppe er halloweens skrækindslag ovre, før et gyservalg får det til at løbe koldt ned ad ryggen. Især for De Radikales leder, hvis genvalg kan glippe ifølge ny prognose – i givet fald en grum ironi for valgets udløsende kraft.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her